divendres, 3 de desembre del 2021

Kabamaru

Argument: Kabamaru va ser un noi orfe des de molt jove  i va ser criat pel seu avi Saizo Igano, que va entrenar a Kabamaru junt amb un altre noi orfe, Hayate Kirino (el qual va aconseguir fugir deixant sol a Kabamaru) en les arts ninja.

El Sr. Saizo era un mestre molt estricte, castigant la incompetència o la desobediència amb la violència física.

En el moment que mor el seu avi en Kabamaru coneix la Ran Ookubo la qual va ser el primer amor del seu mestre. Aquest se'n va a viure amb ella a Tòquio, on ha d'estar a casa de Sra. Ran i assistir a l'escola Kin'gyoku, de la qual Ran n'és la directora.

En arribar, Kabamaru coneix a Mai, la néta de Ran, la qual agrada a Kabamaru a l'instant, però aquesta troba els seus hàbits i golafreries repulsives.

Poc després d'arribar a l'escola, en Kabamaru descobreix que aquesta està liderada per Shizune Mejiro, un estudiant ric, il·lustrat i popular, i que oculta que en realitat és un poderós lluitador el qual sempre vol enfrontar-se a l'escola rival.

Autor Manga: Yū Adzuki
Capítols: 24 Episodis
Any de l'Anime: 1983 / 1984
Emès a Canal9: 2010
Temàtica: Humor, Arts Marcials, esbojarrat
Sèries semblants: "Hattori Ninja", "Rantaro"



Puntualització
- La sèrie d'anime va ser produïda pel grup TAC i Toho i va ser retransmes a Japó per Nippon Television.

- Hi ha una pel·lícula "live action" basada en la trama del manga i l'anime que va ser llançada el 6 d'agost de 1983.

Video




Proveïdor: Sakonime (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Distribuidor: www.animeenvalencia.com
Modificat per Majó a: 16:9
Qualitat video: Molt bona
Idioma: Valencià (Català)
Tamany aproximat capítol: 235 Mb
Resolució: 768x432
Format: MP4
   
Opció 1 (Sfking 1 link)

Opció 2 (Sfking links)
Enllaços Kabamaru - episodis 01 al 24
Aquí enllaços individuals per copiar en un programa de descàrregues

https://safelinking.net/d/xDL2hSw https://safelinking.net/d/nqSJQHY https://safelinking.net/d/F5RePTZ https://safelinking.net/d/nTIjYze https://safelinking.net/d/3WaNn7l https://safelinking.net/d/tj1ujBC https://safelinking.net/d/LpbR8xc https://safelinking.net/d/bXADMxF https://safelinking.net/d/ZxljLhT https://safelinking.net/d/mXzD6wG https://safelinking.net/d/ex9MDL6 https://safelinking.net/d/5lsdCfm https://safelinking.net/d/ZDyTUJC https://safelinking.net/d/LqiBjUH https://safelinking.net/d/3BBW3gf https://safelinking.net/d/BxrDdBb https://safelinking.net/d/AC9yyBR https://safelinking.net/d/3whnw6Q https://safelinking.net/d/2DWR5np https://safelinking.net/d/x5CrsZT https://safelinking.net/d/wMlDSjb https://safelinking.net/d/TyIEUbz https://safelinking.net/d/Buagp5g https://safelinking.net/d/5LZzSHm


2 comentaris: