diumenge, 24 de febrer del 2019

Pel·lícula - Royal Space Force

Argument: La història es desenvolupa en una versió alternativa de la Terra, un món submergit en una creixent revolució tecnològica que per desgràcia es troba enmig d'una guerra entre dues nacions frontereres, el regne de Honneamise i la República.

Shirotsugh Lhadatt, protagonista del film, és un jove sense motivacions que acaba ficat en el programa espacial de la seva nació.

Després de la mort d'un company astronauta, Shirotsugh entaula una estreta relació amb una jove religiosa anomenada Riquinni Nonderaiko, ella el veu com un exemple del que és capaç la humanitat, i l'anima a convertir-se en el millor home de l'espai.

A partir de llavors haurà esforçar-se per superar els problemes constants que obstaculitzen el projecte, des de maquinacions polítiques a intents d'assassinat, i poder superar la missió amb èxit.


Director: Hiroyuki Yamaga
Any d'estrena a Japó: 1987
Any d'estrena a TV3: 1996
Duració: 121 minuts
Temàtica: Ciència ficció, Acció
Edat recomanada: +14

Puntualització
- Va tenir la desgràcia de coincidir en taquilla amb la pel·lícula Akira, quedant aquesta totalment eclipsada. Encara que va obtenir bones crítiques, no va tenir la resposta desitjada a la taquilla.

- Va ser el primer llargmetratge produït per l'estudi Gainax.

Videos



Proveïdor: Sakonime (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Execel·lent
Idioma: Català
Tamany aproximat film: 3,53 Gb
Resolució: 1280x736
Format: MP4

Enllaços externs:

Opció 1 (Lcrypt)


4 comentaris:

  1. Moltes gràcies per pujar-la!
    La vaig veure en el seu moment al C33 al programa Manga! que s'emetia els dissabtes al matí al 1996, i recordo que la producció audiovisual era espectacular, a més de tenir una història inspiradora. Ara la podré tornar a veure!

    ResponElimina
  2. Bones el enllaç ha caigut. Gracies

    ResponElimina