dimecres, 13 de febrer del 2019

Subtitulat - REC (Rekku)

Argument: Tot comença a l'entrada a un cinema, on Matsumaru acaba de ser plantat per la noia amb la qual tenia una cita.
Quan està a punt de marxar apareix Aka, una noia una mica estranya, amant de les pel·lícules d'Audrey Hepburn i aprenent de seiyū (veu de doblatge) qui li demana ser el seu acompanyant ja que desitja veure la pel·lícula.

Al retorn a casa descobreixen que viuen al mateix barri, però aquesta mateixa nit es produeix un incendi a casa d'Aka (quedant tot arrasat per les flames i perdent totes les seves pertinences). Davant d'aquesta desgràcia, Matsumaru, decideix que Aka es quedi a viure en la seva petita casa.

L'endemà, Matsumaru Rep la notícia de su vida: després de més de milers d'intents; Finalment la companyia d'aliments per a la qual treballa adopta la seva proposta publicitària. El detall és que han de fer un càsting per a la veu oficial, i després de motes audicions, la guanyadora ¡es Aka!

A partir d'allí ells intenten conviure junts sense que la companyia ho sàpiga, perquè no se'ls pugui acusar de tràfic d'Influències.

Autor del Manga: Hanamizawa Q-Tarou
Capítols: 10 Episodis (9 + 1 OVA)
Any de l'Anime: 2006
Temàtica: Romanç, Humor
Edat recomanada: +14
Sèries semblants: "Lovely Complex"
Total animació: 2 Hores (120 minuts)


Puntualització
- La durada dels episodis amb prou feines arriba als 12 minuts per capítol, això fa que amb només dues hores es pot veure tota la sèrie.

- Aquesta sèrie fa referències a pel·lícules romàntiques famoses en el seu dia com "Esmorzar amb diamants" o "My Fair Lady". Això és a causa de que la principal protagonista adora la gran actriu Audrey Hepburn.

- La protagonista és una aspirante a seiyū que és així com s'anomenen al Japó als actors de doblatge d'animes i pel·lícules.

Video



Opció 1
Pagina WebCatSub
MuntadorEreza & Sheikah
Qualitat VideoExcel.lent
IdiomaJaponès
SubtitulatCatalà
Pes aprox. Capítol180 Mb
Resolució834x480
FormatMP4
Format DescàrregaEmule, D.D.
Torrent, On-line
Web CatSub






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada