divendres, 15 de març de 2019

Candy Candy (incompleta)

Argument: Explica la història de Candy qui el maig del 1898 és abandonada de nadó a la neu, amb una nina que té el nom de Candy, d'aquí el nom que li és donat: Candice White. (Anomenada per tots com Candy)
La mateixa nit, troben un altre nadó l'Annie, les dues creixen prop del llac Michigan (Indiana), en una llar per a nens orfes dirigit per la senyoreta Pony i la germana Maria.

Als 10 anys Candy és acollida per la família Leagan perquè es converteixi en la dama de companyia d'Eliza, la filla de la família.

Un dia, passejant pels boscos propers, Candy coneix a un atractiu i ostentós jove anomenat Archie, quan la barca del noi es va allunyar de la vora del riu, Candy el va ajudar a tornar a la riba. Des d'aquell moment Archibald "Archie" queda enamorat de la Candy.

El gener de 1912 Candy, ja amb 13 anys, és traslladada a Londres per estudiar en el Real Col·legi San Pablo. En el viatge en vaixell coneix a Terry, qui en un primer moment li recorda a Anthony, ja que tots dos s'assemblen d'esquena

Autor del manga:  Kyōko Mizuki
Capítols: 115 Episodis
Any de l'Anime: 1976 / 1979
Emès a TV3: 1997
Temàtica: Drama, Aventures, Romanç
Sèries semblants: "Remi", "St. Clare's", "La Ventafocs"Puntualització
- A Espanya es va estrenar per La 2 de TVE, el 1984. Només es van doblar els 52 primers episodis, deixant els episodis restants en el seu doblatge fet a l'Argentina.

-  Anys despres TV3 (Catalunya) o TVG (Galícia), van emetre la sèrie completa doblada en els seus respectius idiomes.

- A Hispanoamèrica i països com Itàlia, França, Canadà, Indonèsia i Corea del Sud, Candy Candy va tenir enorme acceptació.

- Candy Candy compta amb dos tipus de produccions musicals, una es compon de cançons originals i l'altre de música ocidental

- Hi ha dos toms de llibres d'il·lustracions que van ser publicats en 1977-1978, amb il·lustracions de Yumiko Igarashi i poemes de Kioko Mizuki.

Algunes diferències entre el manga i l'anime:
  • L'edat de Candy és diferent quan ella creix a la llar de Pony
  • El personatge de "Clint" l'ós rentador o coatí albí pertany únicament a la versió d'anime
  • En el manga Terry li dóna a Candy seu primer petó durant el festival de Maig, però en l'anime això no passa fins a les vacances d'Escòcia

Video
Proveïdor: Cosmonime (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Qualitat video: Bona
Àudio VHS: Bona
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol: 150 Mb
Resolució: 704x480
Format: MP4

Enllaços externs:


Descarregar Candy Candy - episodis 31 al 61 (menys 39,40,41)www.candycandy.tv
Veure tots els episodis 
en castellà on-line.
  (tens capítols en català VHS? ajuda'ns)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada