diumenge, 19 de maig del 2019

Pel·lícula - Applessed (1988)

Argument: L'any 2131, Deunan Knute, una jove, llegendària soldat i supervivent de la Tercera Guerra Mundial (la qual va portar a la Terra a la vora de la destrucció), al costat del seu amant i camarada Briareos (qui ara és un ciborg), és portada a una utòpica ciutat anomenada Olimp, habitada per una espècie creada artificialment coneguda com Bioroide. Allà s'integra a la prestigiosa organització ES. W.A.T. per a servir com a guardià de la ciutat. Però descobreix que no és la terra promesa que aparenta si no un altre camp de batalla més.

Els bioroides tenen una esperança de vida molt menor que els humans, pel fet que se'ls ha suprimit la capacitat de reproduir-se, són una espècie igual a la humana però modificada genèticament per no tenir sentiments i així ajudar a mantenir l'estabilitat del món mentre vigilen que els humans no es matin entre si. Quan els recursos que són utilitzats en l'expansió de la vida dels bioroides són destruïts per una facció secreta de l'exèrcit regular d'Olimp en un atac terrorista com a part d'una demostració de por i odi cap als bioroides, es forma una crisi que requereix una solució immediata, i es revela que les dades de Appleseed encara existeixen malgrat haver estat destruïts en gran part.

Sota la superfície, com podem veure, Olimp està ple de faccions en conflicte. Alguns pensen que els bioroides són una amenaça al futur de progrés de la Humanitat, mentre que altres pensen que els propis humans són l'amenaça. L'última qüestió està sobre el dret de tots a la vida, i si un grup mereix viure més que l'altre. Al centre del conflicte està Appleseed.

Director: Kazuyoshi Katayama
Basat en el manga de: Masamune Shirow
Any d'estrena a Japó: 1988
Any d'estrena a TV3: 1996
Duració: 71 minuts
Temàtica: Ciència Ficció, Acció
Edat recomanada: +14


Puntualització
- Hi ha una nova versió d'una pel·lícula d'aquest anime realitzada el 2004

Video




Proveïdor: Majó (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador versió original: roboticmen
Muntador nova versió 16:9: Majó
Qualitat video: Excel·lent
Àudio VHS: Molt bo
Idioma: Català
Tamany aproximat film: 2,94 Gb
Resolució: 1280x720
Format: MP4

Enllaços externs:

Opció 1 (Lcrypt)


4 comentaris: