dimecres, 3 de juliol del 2019

Live Action - Gintama

Argument: La història té lloc en un periode alternatiu d'Edo (antic nom pel qual era coneguda la ciutat de Tòquio) la qual ha estat envaïda i conquerida per uns estranys éssers alienígenes anomenats «Amanto».

La gent de la Terra va lluitar contra aquests essers durant més de 10 anys, però, el shogunato veu el poder dels Amanto massa fort i finalment decideix acceptar la derrota.

El shogunato passa a ser un titella del govern dels Amanto, i dicta una llei que prohibeix l'ús de les espases a tot el país. A causa d'aquestes accions, els samurais, els que van lluitar contra els Amanto en nom del seu país i senyor, cauen en la decadència.

Gintoki Sakata és un excèntric samurai de cabell platejat que, al costat del seu aprenent, Shinpachi Shimura, i Kagura, una adolescent extraterrestre, realitzen tot tipus de treballs amb la finalitat de poder pagar la renda mensual del departament on s'allotgen, la qual no solen poder pagar quasi mai.

Aviat descobriran que una terrible amenaça s'abat sobre tot el país quan una mística espasa de poder inigualable cau en mans d'un home amb un únic objectiu de dominar el món.

Director: Yūichi Fukuda
Basat en el manga de: Hideaki Sorachi
Any d'estrena a Japó: 2017
Any d'estrena a Catalunya: 2019
Duració: 130 minuts
Temàtica: Samurais, Combats, Acció
Edat recomanada: +16




Puntualització
- En el seu primer cap de setmana, el film va amassar una suma de ¥ 541.032.900 (al voltant de 5 milions en dòlars nord-americans)

- El film ha gaudit d'una bona acollida a nivell comercial, tot i que també ha rebut crítiques.


Video



Opció 1Opció 2
Pagina WebMecanoscritMecanoscrit
MuntadorHAL9000HAL9000
Qualitat VideoImmillorableMolt bona
IdiomaCatalà, JaponèsCatalà, Japonès
Pes aprox. film7,66 Gb1,79 Gb
Resolució1920x1080720x404
FormatMKVAVI
Format DescàrregaD.D.Emule & D.D.
Enllaç WebEnllaç Web



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada