dilluns, 8 de juliol del 2019

Subtitulat - Sword Art Online

Argument: La història es desenvolupa en l'any 2022, quan un videojoc de rol multijugador massiu en línia de realitat virtual anomenat «Sword Art Online» acaba de ser llançat.

Allà, els jugadors poden controlar els seus avatars tal com ho farien amb els seus cossos reals per mitjà del NerveGear, un casc de realitat virtual capaç d'estimular els seus cinc sentits a través dels seus cervells.

No obstant això, els jugadors s'adonen que no poden sortir del videojoc; poc temps després, el creador de SAO, Akihiko Kayaba, apareix i els informa que si moren al món virtual també ho faran en el món real, així com els revela que per poder sortir del joc primer han de superar els cent pisos del joc.

A mesura que els jugadors tracten de fer front a la seva nova situació, dos d'ells, Kazuto Kirigaya i Asuna Yuuki, estan decidits a guanyar i ser lliures; alhora que van desenvolupant una relació amorosa.


Estudi d'Animació: A-1 Pictures
Basat en les novel·les de: Reki Kawahara
Capítols: 25 Episodis
Any de l'Anime: 2012
Temàtica: Ciència Ficció, Acció
Edat recomanda: +12
Continuacions: Sword Art Online II (2014) i Sword Art Online Alternative (2018)



Puntualització
- Sword Art Online és una sèrie de novel·les lleugeres japoneses escrites per Reki Kawahara. A partir d'aquestes, s'han creat diverses adaptacions, tant de manga com d'anime.

- L'adaptació a l'anime de Sword Art Online va ser anunciada en el Dengeki Bunko Autumn Festival de 2011, al costat de l'adaptació de Accel World, una altra novel·la lleugera del mateix autor.

- Sword Art Online II es va estrenar el 5 de juliol del 2014 com continuació del primer projecte.


Video




Opció 1
ProveïdorFansubs.cat
MuntadorIppantekina jimaku
Qualitat VideoExcel·lent
IdiomaJaponès
SubtiutlatCatalà
Pes aprox. capítol150 Mb
Resolució1280x720
FormatMP4
Format DescàrregaOn-line


Enllaç Web


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada