dimecres, 18 de setembre del 2019

Live Action - Space Battleship Yamato

Argument: Els fets transcorren en l'any 2199, cinc anys després que apareguessin uns misteriosos alienígenes anomenats Gamilas.

Aquests essers comencen a modificar l'ambient de la Terra, fent-la impactar amb enormes meteorits gegants, deixant la superfície totalment inhabitable a causa de les radiacions i els seus posteriors efectes.

A l'espècie humana amb prou feines li queda un any de vida quan es rep un enigmàtic missatge provinent del llunyà planeta Iscandar, assegurant que posseeixen un artefacte capaç d'eliminar la radiació de la Terra i oferint la seva ajuda als humans.

Decidits a salvar el planeta, les Forces de Defensa reconstrueixen el cuirassat espacial Yamato per poder realitzar l'increïble viatge que els portarà a més de 150.000 anys llum de distància a la recerca d'un planeta desconegut, que pot ser l'última esperança per a l'espècie humana i la Terra.

Director: Takashi Yamazaki
Basat en el manga de: Leiji Matsumoto
Any d'estrena a Japó: 2010
Any d'estrena a TV3: 2014
Duració: 138 minuts
Temàtica: Ciència Ficció, Acció
Edat recomanada: +10

Puntualtizació
- Space Battleship Yamato, també coneguda com Cuirassat Espacial Yamato és una sèrie d'animació japonesa de ciència ficció.

- Yamato va ser la primera sèrie d'Anime o pel·lícula en guanyar el Premi Seiun, una gesta que no es va repetir fins a 1985 amb Nausicaä de la Vall del Vent.

- Moltes de les escenes del film es van produir mitjançant animacions computaritzades en 3D i efectes de maquetes.



Video



Opció 1Opció 2
ProveïdorMajóMecanoscrit
MuntadorMajóHAL9000
Qualitat VideoExcel·lentBona
IdiomaCatalà, JaponèsCatalà, Japonès
Pes aprox. film6,97 Gb1,75 Gb
Resolució1920x1080720x304
FormatMKVAVI
Format DescàrregaD.D.Emule & D.D.
LinkEnllaç Web



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada