dilluns, 16 de setembre del 2019

Subtitulat - Strike Witches (Pel·lícula)

Argument: Ambientat en un món similar a la Terra a mitjans del segle XX en plena Segona Guerra Mundial, Strike Witches explica la història d'un grup de noies que lluiten per protegir el món utilitzant una combinació de màgia i tecnologia.

Les Witches són dones joves amb alt potencial màgic que són reclutades en les forces armades de tot el món per lluitar contra els Neuroi, que van començar a envair el territori dels humans en l'any 1939.
Aquests enemics van aparèixer amb freqüència prenen formes similars a aeronaus.

Per tal de posar de manifest el seu potencial per a l'ús en la batalla, cada Witch va equipada amb una màquina única en les seves cames: la Unitat Striker.

Amb aquesta unitat, adquireixen la capacitat de volar i el seu potencial màgic aprofita la força per utilitzar armes massa pesades i poderoses per a una persona normal.



Director: Kazuhiro Takamura
Basada en l'obra de: Noboru Yamaguchi
Any d'estrena a Japó: 2012
Duració: 97 minuts
Temàtica: Fantasia, Acció
Edat recomanada: +16



Puntualització
- Aquest és un projecte creat per Noboru Yamaguchi a través d'una sèrie de columnes il·lustrades en revistes. Més tard va ser adaptat en dues sèries de novel·les lleugeres, dues sèries de manga, un OVA, una sèrie d'Anime amb dues temporades i una pel·lícula.

Video



Opció 1
ProveïdorAnliumsubs
MuntadorOoka & Yacchan
Qualitat VideoExcel·lent
IdiomaJaponès
SubtitulatCatalà
Pes aprox. film1,75 Gb
Resolució1280x720
FormatMKV
Format DescàrregaD.D.
Nova traduccióMajó
Link

Els subtítols en català originals són de "Anliumsubs" i estan fetes amb aportacions eròtiques pròpies, aquestes han estat corregides per Majó, per a fer-les aptes per a tots els publics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada