dissabte, 14 de setembre del 2019

Pel·lícula Bola de Drac Super - Broly

Argument: La pau regna un cop més a la Terra un cop passat el Torneig de Poder.

Però en aquest temps de pau, Goku ha descobert que en els diferents universos hi ha éssers increïblement poderosos que encara no ha vist, i ara en Goku té intenció de seguir entrenant-se per fer-se encara més fort.

Llavors, un dia, un saiyan anomenat Broly es presenta davant el Goku i el Vegeta, tot i que se suposava que els guerrers de l'espai havien quedat pràcticament extingits després de la destrucció del Planeta Vegeta.

Fins i tot el Freezer, de tornada de l'infern, es veu involucrat en aquesta trobada entre tres guerrers de l'espai que han seguit camins completament diferents i que no triga a convertir-se en una ferotge batalla contra un guerrer que no sembla tenir límits.



Director: Tatsuya Nagamine
Basat en el manga de: Akira Toriyama
Any d'estrena al Japó: 2018
Any d'estrena a Catalunya: 2019
Duració: 100 minuts
Temàtica: Humor, Combats, Aventura
Edat recomanada: +10



Puntualització
-  Es va estrenar al Japó el 14 de desembre del 2018, i als cinemes de Catalunya l'1 de febrer del 2019 en català i castellà.

- El llargmetratge va superar les expectatives en aconseguir recaptar mundialment més de 123.100.000 dòlars (30.376.755 al Japó i més de 92.411.000 a l'exterior) marcant el rècord de ser la pel·lícula de Toei Animation més taquillera de l'història i entrant en el podi de les poques pel·lícules d'anime que han aconseguit recaptar més de 100.000.000 $.

- Es va estrenar en més de 300 sales de tot Espanya i en quatre idiomes diferents. A més a més es va col·locar en la primera posició a la taquilla espanyola amb més de 50.000 espectadors en el seu dia d'estrena, sent el primer cop que una pel·lícula d'anime es posiciona en primer lloc de la cartellera.

Bola de Drac Super, Broly: és la quarta pel·lícula d'anime Bola de Drac, on la trama es centra en una versió d'en Broly.

- La primera part d'aquesta pel·lícula està basada en el manga "Dragon Ball Minus", el qual explica l'origen d'en Goku i com va arribar a la Terra.

- Els nous personatges que han debutat en aquesta pel·lícula són Gine (la mare d'en Goku), Kikono, Berryblue, Cheelai, i Lemo (membres de l'exèrcit de Freezer) i el Guerrer de l'Espai Beets.

- El compositor de la banda sonora és Norihito Sumitomo i la cançó principal de la pel·lícula (Blizzard), és interpretada per Daichi Miura.

Video



Opció 1Opció 2 / Opció 3Opció 4
ProveïdorGola FreMecanoscritAnimelliure
MuntadorGodowkHAL9000Shinsuv2
Qualitat VideoExcel·lentImmillorable / Molt bonaImmillorable
IdiomaCatalà, Castellà
Euskera, Japonès
Català, JaponèsCatalà, Castellà
Euskera, Japonès
SubtitulatCatalà, Castellà
Euskera
 ----Català, Castellà
Euskera
Subtítols forçatsCatalà, Castellà
Euskera
Integrats CatalàCatalà, Castellà
Euskera
Pes aprox. video2,90 Gb5,84 Gb / 1,68 Gb10 Gb
Resolució1920x10801920x1080 / 720x4041920x1080
FormatMKVMKV / AVIMKV
Format DescàrregaD.D.D.D. / Emule & D.D.D.D.
Link (Lcrypt)Enllaç WebEnllaç Web



15 comentaris:

  1. Es una passada aquesta pagina !!! Gracies per compartir

    ResponElimina
  2. Arribaran algun dia els episodis de Bola de Drac Super? Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajajaja... quina gràcia m'ha fet la pregunta, a veure si creus que jo tinc connexió directe amb els directius de TV3.
      El que si sé, és que ara mateix quasi tot el tema de doblatge està aturat per culpa del coronavirus i per això s'ha parat el doblatge de nous capítols de "El Detectiu Conan"

      Elimina
  3. com es pot descarregar? no ho aconsegueixo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segueix aquest tutorial:
      http://www.trobanime.com/p/com-descarregar.html

      Elimina
  4. Hola moltes gracies, estic molt feliç d'haver trobat aquesta pagina porto molts dies buscant la serie en catala per que es com la veia de petit. La meva pregunta se que ja t'he l'han fet pero quan acabin de fer els doblatges en català de la saga super creus que ho tindràs aquí disponible?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No hi ha doblatge de Bola de drac Super, ni l'estan doblant, ni actualment sembla que hi ha interès de cap productora en comprar el drets per doblar-ho.
      Si algún dia doblen la sèrie Super (esperem que si) ho sabrás i ho podràs veure per TV3.

      Elimina
  5. Ei! El link d'enllaç a la versio de 10 Gb ha caigut, no carrega en el JDownloader, està offfline. S'hi pot fer res? He intentat escriure-hi en el post, però esta bloquejat... Merci per tot el que ofereix aquesta magnifica web.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sap greu però el film de 10Gb forma part d'una web externa i per tant no tinc forma de solucionar-ho.
      Tot i això jo la pel·lícula la tinc, però al ser un arxiu tan pesat (10Gb es una bestiesa a l'hora de pujar-ho) no posaré cap enllaç... sempre queda l'esperança de que ho tornin a pujar! o com aternativa, aquesta és de les poques pel·lícules en català que és pot comprar en DVD o Blu-ray.

      Elimina
  6. Està caigut el primer link :( (capchas interminables a part jeje)
    SI us plau, podria repujar-la? Moltes Gràcies!

    ResponElimina