diumenge, 29 de desembre del 2019

Subtitulat - Les Veus d'un Estel Llunyà (OVA)

Argument: L'any 2046 es descobreixen ruïnes d'una civilització extraterrestre a Mart, i la humanitat ha avançat prou com per iniciar una expedició espacial el següent any.
Però de cop i volta la Terra es troba en guerra contra una raça d'alienígenes.

La Mikako Nagamine i en Noboru Terao són dos estudiants d'institut que es veuen separats quan la Mikako s'allista en les Forces Armades de Nacions Unides per pilotar una nau de defensa.

A mesura que l'exèrcit segueix als tarsians en la seva retirada, la Mikako s'allunya cada vegada més de Noboru, i per tant els missatges de text que la Mikako envia a la Terra amb el seu  mòbil triguen cada cop més a arribar al seu destí.

La història es mou al voltant de la seva relació, que es basa en enviar-se correus electrònics i que tot i la distancia, en Noboru segueix esperant la tornada de la Mikako.

Director: Makoto Shinkai
Basat en l'obra de: Makoto Shinkai
Any d'estrena a Japó: 2002
Duració: 25 minuts
Temàtica: Romanç, Ciència Ficció
Edat recomenada: +14



Puntualització
- La pel·lícula va ser creada pràcticament per un sol home: Makoto Shinkai, que la va escriure, va dibuixar, va dirigir i la va animar digitalment amb ajuda del seu ordinador, al llarg de gairebé un any i dos dies.

- El compositor Tenmon va proporcionar la música. En Shinkai i en Tenmon havien treballat junts anteriorment en un estudi de videojocs eròtics.

Video


Opció 1
ProveïdorCatSub
MuntadorEreza
Qualitat VideoExcel·lent
IdiomaJaponès
SubtitulatCatalà
Pes aprox. film875 Mb
Resolució1440x1080
FormatMP4
Format DescàrregaEmule, D.D.
Torrent, On-line
Enllaç Web


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada