divendres, 6 de març de 2020

La Famila Robinson

Argument: En el seu llarg viatge en vaixell des de Suïssa a Austràlia, una família corre la mala sort de ser víctima d'un naufragi; per fortuna, el vaixell s'estanca en unes roques al mar i aconsegueixen sobreviure.

Els membres de la família Robinson, són els únics supervivents i afortunadament troben una illa deserta que des d'aquest dia es converteix en la seva nova llar.

Lluny de la civilització, la família robinson ha de valer-se de tot el que pugui trobar a l'illa per sobreviure. El pare, un metge suís de gran saviesa coneix el necessari sobre el món salvatge per guiar la seva dona i fills, i ells compten amb la seva ajuda per aprendre a fabricar tot tipus d'estris necessaris, com forquilles i culleres i fins i tot sabates i roba.

Després d'un temps i amb les habilitats necessàries, aconsegueixen fer-se una gran casa a la copa d'un arbre que els dóna un còmode lloc on dormir i els protegeix dels essers indesitjats per les nits.

Cada membre aconsegueix treure noves forces d'aquesta experiència fins al dia en què puguin aconseguir continuar el seu llarg viatge.

Estudi d'Animació: Nippon Animation
Basat en la novel·la de: Johann David Wyss
Capítols: 50 Episodis
Any de l'Anime: 1981
Emès a TVE-2: 1984
Temàtica: Família, Aventures
Edat recomanda: Totes les edats
Sèries semblants: "Tom Sawyer", "Les bessones a St. Clare's"Puntualització
- La sèrie d'anime es basa en la novel·la suïssa Der Schweizerische Robinson ("Els suïssos robinson") de Johann David Wyss.

- En el llibre original de Johann David, els fills dels Robinson eren quatre i tots homes: Fritz, Ernest, Jack i Franz. Flor és un personatge creat per Nippon Animation que no figurava en l'obra literària.

- El cognom familiar és Robinson, en referència a Robinson Crusoe.


VideoProveïdor: Majó (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Majó
Qualitat video: Molt bona
Àudio VHS: Bona
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol: 200 / 500 Mb
Resolució: 640x480 / 720x480
Format: MP4
   

Opció 1 (Lcrypt)

3 comentaris: