dilluns, 13 de maig del 2024

La Família Robinson

Argument: En el seu llarg viatge en vaixell des de Suïssa a Austràlia, una família corre la mala sort de ser víctima d'un naufragi; per fortuna, el vaixell s'estanca en unes roques al mar i aconsegueixen sobreviure.

Els membres de la família Robinson, són els únics supervivents i afortunadament troben una illa deserta que des d'aquest dia es converteix en la seva nova llar.

Lluny de la civilització, la família robinson ha de valer-se de tot el que pugui trobar a l'illa per sobreviure. El pare, un metge suís de gran saviesa coneix el necessari sobre el món salvatge per guiar la seva dona i fills, i ells compten amb la seva ajuda per aprendre a fabricar tot tipus d'estris necessaris, com forquilles i culleres i fins i tot sabates i roba.

Després d'un temps i amb les habilitats necessàries, aconsegueixen fer-se una gran casa a la copa d'un arbre que els dóna un còmode lloc on dormir i els protegeix dels essers indesitjats per les nits.

Cada membre aconsegueix treure noves forces d'aquesta experiència fins al dia en què puguin aconseguir continuar el seu llarg viatge.

Estudi d'Animació: Nippon Animation
Basat en la novel·la de: Johann David Wyss
Capítols: 50 Episodis
Any de l'Anime: 1981
Emès a TVE-2: 1984
Temàtica: Família, Aventures
Edat recomanda: Totes les edats
Sèries semblants: "Tom Sawyer", "Les bessones a St. Clare's"



Puntualització
- La sèrie d'anime es basa en la novel·la suïssa Der Schweizerische Robinson ("Els suïssos robinson") de Johann David Wyss.

- En el llibre original de Johann David, els fills dels Robinson eren quatre i tots homes: Fritz, Ernest, Jack i Franz. Flor és un personatge creat per Nippon Animation que no figurava en l'obra literària.

- El cognom familiar és Robinson, en referència a Robinson Crusoe.


Video



Proveïdor: Lostmediacat (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Lostmediacat
Qualitat video: Molt bona
Àudio VHS: Bona
Idioma: Català
Pes aprox capítol: 100 Mb
Resolució: 640x480
Format: MP4
   

Opció 1 (Youtube)

16 comentaris:

  1. WAH! super entre tots recuperarem la sèrie sencera!

    ResponElimina
  2. Madre mía todo un clásico la tenéis entera esta serie junto con binki la dragona rosa y pepero es difícil de encontrar

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, només això de la familia Robinson i res de biniki o pepero

      Elimina
    2. Saludos. Con ayuda de un compañero, subimos la canción de Pepero, opening y ending y un trozo del último episodio. Está en Youtube y el que lo subió se llama Xerinola. Las canciones las tengo yo , puedo pasarla a la web

      Elimina
  3. moltes gràcies, aquest serie la tenia a l'oblit i ara que l'he vist m'he enrecordat d'ella, ha estat com viatjar enrrera en el temps cap a la meva infantesa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va ser una de les meves sèries preferides de petit!

      Elimina
  4. Ostres, quina llàstima que no estigui sencera... U_U
    Per cert i per ajudar, "família" en català porta titlla a la primera "i" ^_^

    ResponElimina
  5. Hola, no pots pujar a serie per un altre lloc que no sigui el youtube? per el jdownloader per exemple, gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Podria doncs tinc els capítols, però prefereixo per ara mantenir un enllaç per promocionar la persona que ha fet l'esforç de pujar els videos.... de totes formes amb el programa Jdownloader et pots baixar tots els capítols directament del mateix canal de Youtube.

      Elimina
    2. copiant la direcció url de yotube i enganxant al programa jdownloader

      Elimina