divendres, 6 de març del 2020

La Família Robinson

Argument: En el seu llarg viatge en vaixell des de Suïssa a Austràlia, una família corre la mala sort de ser víctima d'un naufragi; per fortuna, el vaixell s'estanca en unes roques al mar i aconsegueixen sobreviure.

Els membres de la família Robinson, són els únics supervivents i afortunadament troben una illa deserta que des d'aquest dia es converteix en la seva nova llar.

Lluny de la civilització, la família robinson ha de valer-se de tot el que pugui trobar a l'illa per sobreviure. El pare, un metge suís de gran saviesa coneix el necessari sobre el món salvatge per guiar la seva dona i fills, i ells compten amb la seva ajuda per aprendre a fabricar tot tipus d'estris necessaris, com forquilles i culleres i fins i tot sabates i roba.

Després d'un temps i amb les habilitats necessàries, aconsegueixen fer-se una gran casa a la copa d'un arbre que els dóna un còmode lloc on dormir i els protegeix dels essers indesitjats per les nits.

Cada membre aconsegueix treure noves forces d'aquesta experiència fins al dia en què puguin aconseguir continuar el seu llarg viatge.

Estudi d'Animació: Nippon Animation
Basat en la novel·la de: Johann David Wyss
Capítols: 50 Episodis
Any de l'Anime: 1981
Emès a TVE-2: 1984
Temàtica: Família, Aventures
Edat recomanda: Totes les edats
Sèries semblants: "Tom Sawyer", "Les bessones a St. Clare's"



Puntualització
- La sèrie d'anime es basa en la novel·la suïssa Der Schweizerische Robinson ("Els suïssos robinson") de Johann David Wyss.

- En el llibre original de Johann David, els fills dels Robinson eren quatre i tots homes: Fritz, Ernest, Jack i Franz. Flor és un personatge creat per Nippon Animation que no figurava en l'obra literària.

- El cognom familiar és Robinson, en referència a Robinson Crusoe.


Video



Proveïdor: Majó (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Majó
Qualitat video: Molt bona
Àudio VHS: Bona
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol: 200 / 500 Mb
Resolució: 640x480 / 720x480
Format: MP4
   

Opció 1 (Lcrypt)

10 comentaris:

  1. WAH! super entre tots recuperarem la sèrie sencera!

    ResponElimina
  2. Madre mía todo un clásico la tenéis entera esta serie junto con binki la dragona rosa y pepero es difícil de encontrar

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, només això de la familia Robinson i res de biniki o pepero

      Elimina
    2. Saludos. Con ayuda de un compañero, subimos la canción de Pepero, opening y ending y un trozo del último episodio. Está en Youtube y el que lo subió se llama Xerinola. Las canciones las tengo yo , puedo pasarla a la web

      Elimina
  3. moltes gràcies, aquest serie la tenia a l'oblit i ara que l'he vist m'he enrecordat d'ella, ha estat com viatjar enrrera en el temps cap a la meva infantesa!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Va ser una de les meves sèries preferides de petit!

      Elimina
  4. Ostres, quina llàstima que no estigui sencera... U_U
    Per cert i per ajudar, "família" en català porta titlla a la primera "i" ^_^

    ResponElimina