dijous, 2 d’abril del 2020

Subtitulat - Modest Heroes

Tres curtmetratges de Studio Ponoc, dirigits per tres ex-integrants de l'Studio Ghibli.

Kanini & Kanino: són dos germans que viuen al fons d'un riu al costat del seu pare. Tenen records de temps millors, amb la seva mare i la comunitat, tot i que ara estan sols. El pare és sever quan es tracta de cuidar els petits dels perills, no obstant això Kanino, la germana menor, anhela l'exploració.

Life Ain't Gonna Lose: Shun és un nen incapaç de menjar ou, ja que pateix d'al·lèrgia alimentària des que era un nadó. Acostumat ja a una rutina curosa amb els aliments que ingereix, tracta de fer una vida normal amb la resta dels seus companys. Tot i així, el perill d'asfixiar-se per un descuit és sempre molt proper.

Invisible: Explica la rutina diària d'un treballador assalariat de mitjana edat que és invisible per al seu entorn. A el no tenir cos, tampoc posseeix pes, de manera que ha de portar sempre un extintor que li permeti tocar de peus a la terra. Un dia de tempesta acaba a la riba d'un riu, al costat d'un home cec amb el seu gos pigall, que veritablement poden veure.

Director: Hiromasa Yonebayashi, Yoshiyuki Momose, Akihiko Yamashita
Estudi d'Animació:  Studio Ponoc
Any d'estrena a Japó: 2018
Duració: 53 minuts
Temàtica: Romanç, Ciència Ficció
Edat recomenada: +12



Puntualització
- Consisteix en tres curtmetratges realitzats per antics empleats de l'Studio Ghibli: Hiromasa Yonebayashi, Yoshiyuki Momose, i Akihiko Yamashita.

- La pel·lícula anava a comptar amb un quart curt dirigit pel director Isao Takahata, però a el morir el 5 d'abril del 2018, es va limitar a tres films.

Video



Opció 1
ProveïdorCatSub
MuntadorEreza
Qualitat VideoExcel·lent
IdiomaJaponès
SubtitulatCatalà
Pes aprox. film3,89 Gb
Resolució1920x1036
FormatMP4
Format DescàrregaEmule, D.D.
Torrent, On-line
Enllaç Web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada