dijous, 15 d’octubre del 2020

Pel·lícula Doraemon - i els Deus del vent

Argument: Doraemon i Nobita tenen una nova amiga. Es diu Fuuko, una dragoneta que, en realitat, és un ésser fet d'aire arribat d'un món llunyà en què l'energia eòlica és el motor de totes les coses. 

Aquest lloc fantàstic és la Vall del Vent i, gràcies als invents d'en Doraemon per traslladar-se en l'espai i el temps, tota la colla acaba en aquest país màgic.

La Vall del Vent està habitada pels Domadors del Vent, un poble que ha après a fer servir les propietats del vent per aplicar-les d'una manera respectuosa a tots els aspectes de la vida diària. 

En canvi, els malvats Tempestes defensen tot el contrari i són enemics declarats de la pacífica gent de la Vall. Tots dos pobles han viscut enfrontats des del principi dels temps i, ara, el conflicte està a punt d'esclatar de nou. 

La llegenda explica que els Tempestes tornaran a controlar el món quan invoquin el monstre Mafuuka. Per fer-ho necessiten la petita Fuuko , de manera que faran tot el possible per segrestar-la.Director: Tsutomu Shibayama
Basat en el manga de: Fujiko F. Fujio
Any d'estrena a Japó: 2003
Any d'estrena a TV3: 2005
Duració: 90 minuts
Temàtica: Fantasia, Amistat
Edat recomanada: Totes les edats


Puntualització
- Pel·lícula número 24 de la saga Doraemon.

Video

Opció 1
ProveïdorMecanoscrit
MuntadorMirrinyo
Qualitat VideoExcel·lent
IdiomaCatalà
Pes aprox film1,15 Gb
Resolució720x394
FormatAVI
Format descàrregaEmule & D.D.
  
Enllaç Web


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada