diumenge, 3 de gener del 2021

La llegenda de Korra - Aire (Primer llibre)

Argument: Korra s'acomiada dels seus pares i se'n va a viure a la capital de la República Unida de les Nacions, un estat sobirà multicultural sorgit després d'un conflicte civil de la Nació del Foc, i fundat per l'avatar Aang i el Senyor del Foc Zuko. 

Els seus habitants comparteixen la passió pel domini dels elements, convertit en un esport en què dos equips formats per un mestre de la terra, un mestre de l'aigua i un mestre del foc s'han d'expulsar de la pista fent servir els seus dominis. 

El ràpid creixement tecnològic ha fet que el domini dels elements ja no es consideri espiritual, sinó que és el pa de cada dia i una eina més per a cometre delictes, participar en competicions esportives i fer activitats quotidianes. 

En aquest ambient, la Korra es fa amiga de dos germans orfes, en Bolin i en Mako, i també de l'Asami, filla d'un prestigiós enginyer de la ciutat. 

Però un grup terrorista esdevindra una amenaça per als mestres de Ciutat República. Estan liderats per l'Amon, un home que pot anul·lar els poders dels mestres.


Estudi d'Animació:
 Studio Pierrot (Japó)
Capítols: 12 Episodis
Any de l'Anime: 2012 / 2014
Emès a TV3: 2019
Temàtica: Combats, Aventures, Fantasia
Edat recomanada: Totes les edats
Sèries semblants: "Avatar", "Orphen"


Puntualització

- Aquesta és una seqüela "d'Avatar: l'últim mestre de l'aire", amb un estil molt influït per l'anime.

- La sèrie està dividida en els quatre llibres/temporades (Aire, Els Esperits, Canvi, Harmonia) cadascuna de les quals explica una història independent.

- Va obtenir la millor dada d'audiència mitjana en una sèrie d'animació als Estats Units durant el 2015, amb 4,3 milions d'espectadors.

- Ha estat elogiada per tractar qüestions sociopolítiques com el malestar social i el terrorisme fruit de les desigualtats civils.

Video




Proveïdor: Cofurna (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: ----
Muntador versió Little: Majó
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Català
Tamany aproximat capítol: 200 Mb
Resolució: 1280x720
Format: MP4
   





Opció 1 (Lcrypt)


7 comentaris:

  1. Hola, primer de tot he de dir moltes gracies per posar aquestes series, mai pensaba que trobaria una web com aquesta. Una cosa, tots els "llibres de Korra" no es poden descarregar: diu el jDownloader 2 que no hi ha disponibilitat. He intentat descarregar la serie original d'Avatar una altra vegada i he pogut. Qué, siusplau, podrieu solucionar aquest problema.

    ResponElimina
  2. Hola! Moltes gràcies per tenir la serie al blog, però m'és impossible descarregar els enllaços, no hi ha disponibilitat. Fa 2 anys he vist que els veu repujar. Seria possible tornar-ho a fer? c: Hi ha moltes ganes de veure-la. Gràcies!

    ResponElimina