divendres, 3 de setembre de 2021

Live Action - Detectiu Conan, La carta de desafiament (Subtitulat)

Argument: La classe d'en Shinichi i la Ran decideixen fer un viatge en vaixell.

En un primer moment en Shinichi decideix no anar-hi, però ràpidament canvia d’opinió quan troba una carta de desafiament que indica que un company serà segrestat durant el viatge. 

En Shinichi accepta el repte, però quan la que desapareix és la Sonoko, en Shinichi ha d’utilitzar totes les seves habilitats de raonament per cercar-la i a la vegada seguir protegint els altres estudiants. 

Després del fracas, Shinichi rep una trucada del segrestador que indica que ara raptarà un altre estudiant, exactament a les dotze del migdia. 

Ara en Shinichi s’ha de recuperar del seu fracàs anterior i espera evitar una nova tragèdia,  hi ha quatre sospitosos i per desgracia compte amb l'ajuda d'en Kogoro Mouri.


Director: Koichi Okamoto
Basat en el manga de: Gosho Aoyama
Any d'estrena a Japó: 2006
Duració: 90 minuts
Temàtica: Humor, Col·legials, Misteri
Edat recomanada: Totes les edats


Puntualització
- Yomiuri Telecasting i TMS Entertainment van crear quatre pel·lícules live action per televisió, les dues primeres amb Shun Oguri com a Shinichi Kudo i Tomoka Kurokawa com a Ran Mouri. 

- Els altres actors que han interpretat live action de Dectectiu Conan són Junpei Mizobata com a Shinichi Kudo i Shioli Kutsuna com a Ran.

Video


Proveïdor: Majó (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Majó
Qualitat video: Molt bona
Idioma: Japonès
Subtitols: Català
Tamany aproximat film: 520 Mb
Resolució: 704x396
Format: MKV

Opció 1 (Lcrypt)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada