dimecres, 7 de novembre del 2018

Pel·lícula OVA Bola de Drac - La llegenda del drac Sheron

Es tracta d'un Món paral·lel on es reescriu la primera recerca de les boles del Drac; La primera trobada de Goku i Bulma, la primera baralla de Yamcha i Son Goku, així com l'enfrontament contra en Pilaf (que aquí es Gurmet)

Argument: El una vegada benevolent Rei Gurumes s'ha convertit en un rei cobdiciós després de descobrir una gran quantitat de pedres precioses i robins de sang en el seu regne.

La seva cobdícia li fa fer malbé les collites dels seus súbdits i les seves llars a la recerca de més joies, maleint-lo i transformant-lo en un monstre. 

Ara recorre la terra a la recerca de les set boles de drac, que, un cop reunits, permet cridar a un poderós drac que concedeix un desig. Però els sequaços del rei descobreixen que no és tan fàcil de robar la bola de drac a en Goku, que, un cop descobreix la situació del regne, decideix lluitar per alliberar la seva gent de l'opressió del rei.


Director: Daisuke Nishio
Basat en el manga de: Akira Toriyama
Any d'estrena a Japó: 1986
Any d'estrena a TV3: 1993
Duració: 51 minuts
Temàtica: Humor, Combats, Aventura
Edat recomanada: Totes les edats



Puntualització
- és la primera pel·lícula de Bola de Drac i es va emetre entre els episodis 43 i 44. Inicialment, el seu títol era simplement Bola de Drac, però a l'estrenar-se en vídeo, se li va canviar el nom.

- La pel·lícula recrea la recerca de les 7 Boles de Drac però amb grans variacions a la història, de les quals una de les més notables és que l'antagonista principal és el Rei Gurmet i no en Pilaf com a la història original.

Video



Proveïdor: Grosnime (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Godowk
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Català / Japonès
Tamany aproximat film: 831 Mb
Resolució: 1920/1088
Format: MKV

Enllaços externs:
Opció 1 (Lcrypt)

1 comentari: