dilluns, 6 de maig del 2019

Fairy Tail (Amateur)

Argument: La història comença amb la jove bruixa Lucy i la seva ambició de poder ser admesa a la Confraria Màgica Fairy Tail.

En el seu viatge coneix en Natsu, un noi jove que està buscant l'Igneel (Un drac de foc que el va criar) del qual en Natsu va heretar el seu poder, i també en Happy, el seu gat.

Després de viure junts una breu aventura, la Lucy el convida a dinar i en Natsu li explica que l'Igneel és un drac; mentre la Lucy li parla dels seus somnis d'unir-se a Fairy Tail.

Al cap de poc, la Lucy és enganyada i segrestada per en Bora, que s'estava fent passar per algú de la confraria Fairy Tail i ara té la intenció de vendre la Lucy juntament amb altres noies, com a esclaves.

La Lucy és rescatada per en Natsu, que resulta ser l'autèntic un membre veritable de la Confraria Fairy Tail.

Un cop rescatada en Natsu ofereix a la Lucy la possibilitat d'entrar a la confraria i ella accepta encantada. Des d'aquest moment en Natsu, la Lucy i en Happy formen un equip i comencen les seves aventures mentre compleixen missions per a Fairy Tail.

Autor Manga: Hiro Mashima
Capítols: 175 Episodis
Doblatge: Amateur
Any de l'Anime: 2009
Temàtica: Humor, Fantasia
Edat recomanda: Totes les edats
Sèries semblants: "Bola de Drac", "Fly"




Puntualització
- El manga va ser escrit i il·lustrat per Hiro Mashima, publicat per primera vegada el 23 d'agost de 2006 a la revista Shōnen Magazine.

- El 12 d'octubre de 2009 es va estrenar l'adaptació Anime produïda per A-1 Pictures i Satelight, va finalitzar el 2013, amb un total de 175 capítols.

- Un segon anime va ser produït per A-1 Pictures i Bridge a partir del 5 d'abril del 2014 fins el 2016 amb 102 nous episodis (Una nova part d'anime va sortir en 2018)

- El 2009, el manga va obtenir un premi de l'editorial Kodansha en la categoria de millor shōnen.

- El 2012 la versió anime va obtenir el premi de millor anime japonès a la cerimònia "Anime & Manga Grand Prix", per part de l'editorial francesa AnimeLand

- Lucy i Natsu van aparèixer en el videojoc japonès Sunday VS Magazine: Shuuketsu! Choujou Daikessen! (2009) per a la portàtil PSP (el qual és un crossover)

Video - Trailer


Personatges principals del doblatge 
en català de Fandubs-Catalans
  • Natsu (Eric Raki)
  • Lucy Heartfilia (Sara Fangirl)
  • Happy (Sonia MADLR)
  • Vora (Tomas A.)
-Altres veus: 
lyokard, juannieves13181, ElGodUsopp, AmeYuky, Byggvir97, NickiFandC, carpiece2001, Lyokard




Opció 1
ProveïdorFandubs Catalans
MuntadorFandubs
Qualitat VideoExecel·lent
IdiomaCatalà
Pes aprox. capítol695 Mb
Resolució1280x720
FormatMP4
Format DescàrregaD.D.
Enllaç Web


1 comentari: