dijous, 18 de juny del 2020

La increïble brigada Shinsen (Tobe! Isami)

Argument: És la història dels descendents de Shinsen Gumi, que han de destruir el follets negres.

Aquests volen dominar el món amb el seu poder obtingut del misteriós mineral anomenat, diminutita, el qual es pot trobar a l'espai.

El descobridor de la diminutita és el professor Hanahoka, el qual es el pare de la protagonista, Isami Hanahoka.

Isami juntament amb dos companys de col·legim Shosy i Thosy, va a la recerca del seu pare el qual va ser capturat per aquesta organització.

Però abans de l'enfrontament, han d'obtenir els poders dels seus avantpassats per poder lluitar contra el follets negres.



Autor Manga: Hiroichi Hasegawa / Hiroyuki Shidu
Capítols: 50 Episodis
Any de l'Anime: 1995 / 1996
Emès a TV3: 1999
Temàtica: Humor, Aventura
Edat recomanada: Totes les edats
Sèries semblants: "Dragon Quest", "Clamp"


Puntualització
- A Espanya es va emetre a les televisions autonòmiques sota el títol de Isami, però a TV3 com La Increïble Brigada Shinsen al igual que a la Amèrica Llatina.

Video




Proveïdor: Gran Guineu (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Yotah
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Català, Japonès
Tamany aproximat capítol: 260 / 300 Mb
Resolució: 640x480
Format: MKV

Enllaços externs:

Opció 1 (Sfking CNL2)
La Increïble brigada Shinsen - Episodis 01 al 50

Opció 2 (Sfking links)
La Increïble brigada Shinsen - Episodis 01 al 50
Aquí enllaços individuals per copiar en un programa de descàrregues

https://safelinking.net/Kq5SMbH https://safelinking.net/pPs2j9h https://safelinking.net/jYR7sUE https://safelinking.net/F6DhDn8 https://safelinking.net/zxSh9iR https://safelinking.net/nwKZApn https://safelinking.net/P75fWYP https://safelinking.net/MeWZ9i3 https://safelinking.net/8ny11cB https://safelinking.net/NEBFQDA https://safelinking.net/xrLPiGs https://safelinking.net/lBzltop https://safelinking.net/XdgfMWy https://safelinking.net/nu7LSy4 https://safelinking.net/2l9Mjom https://safelinking.net/mzhjsg8 https://safelinking.net/RIjLX2r https://safelinking.net/NW2mxoM https://safelinking.net/9xx4UlI https://safelinking.net/FDQBhK4 https://safelinking.net/Fy2beeH https://safelinking.net/ElQsobH https://safelinking.net/J6zbgQl https://safelinking.net/f4LEWZw https://safelinking.net/CX9t7o9 https://safelinking.net/4j2ol2q https://safelinking.net/8gq1eCy https://safelinking.net/doZTjUT https://safelinking.net/qxBgFFW https://safelinking.net/DEd2b5U https://safelinking.net/YDbmwDr https://safelinking.net/Xs3YnUd https://safelinking.net/fuFHxKW https://safelinking.net/79igyLk https://safelinking.net/KeUFbqj https://safelinking.net/LAKgzoN https://safelinking.net/Aqz1Sbx https://safelinking.net/YC4Edm4 https://safelinking.net/kfQZm8Z https://safelinking.net/SiyYx9e https://safelinking.net/I6mbKpx https://safelinking.net/rkic2ae https://safelinking.net/l6ZmFyw https://safelinking.net/KRNujcS https://safelinking.net/DsQXI3n https://safelinking.net/2wZwRFu https://safelinking.net/dErfF9R https://safelinking.net/elBFITi https://safelinking.net/pKmLcNr https://safelinking.net/q2Wocbq



10 comentaris:

  1. Hi a alguna forma de afegir els enllaços a través de un móvil android? Moltes graciés per la serie, pro no tinc ordinador.

    ResponElimina
  2. Diria que els enllaços no funcionen.

    ResponElimina
  3. Uauuu!! Fa més de 10 anys que buscava aquest anime en català, i finalment aqui està!! quins records de quan era petit ^^

    Moltíssimes gràcies! mai es pot perdre l'esperança :D

    ResponElimina
  4. Está caída, se puede resubir? Gracias!

    ResponElimina
  5. Hola, gran part dels enllaços estan caiguts podeu repujar per favor.

    ResponElimina