dimarts, 1 de gener del 2019

SpecialS - Rumic World 50th Anniversary - Weekly Shonen Sunday

Aquest és un video per celebrar dels 50 anys del món Rumiko Takahashi.

El Shonen Sunday és un mini-episodi especial de crossover (interrelació de personatges de diferents animes) que es va utilitzar com a obertura per al 50 aniversari del Weekly Shōnen Sunday.

En aquest episodi s'inclou els personatges més destacables de les principals obres de Rumiko Takahashi, icones de les seves sèries d'anime de més èxit.

Argument: L'Ataru està coquetejant amb una noia a la qui li demana el seu E-mail, la noia resulta ser en Ranma (en la seva forma femenina), la qual se sent molt ofesa.

Inuyasha veu la Lamu i no pot creure que hi hagi dimonis en aquesta època, així que la vol atacar, però la Kagome hi apareix i li diu a l'Inuyasha que s'aturi.

Mentrestant la Lamu demana l'atenció del públic dient-los que tots semblen estar aquí per a una gran celebració.



Autor: Rumiko Takahashi
Any d'estrena: 2008
Duració: 3 minuts
Temàtica: Col.legials, Humor, Crossover
Edat recomanada: Totes les edats
Crossover: Ranma ½, Inuyasha, Lamu



Puntualització
- El curt forma part d'un esdeveniment únic al Japó, les dues revistes més importans del món del manga van anunciar uns projectes que farien en conjunt per commemorar els seus respectius aniversaris.

- Les dues revistes van fer unes portades especials que es podien connectar i on es donaven la mà les seves dues estrelles Principals de l'actualitat, el Detectiu Conan i Hajime no Ippo

- Entre les sorpreses el desenvolupador d'un joc fet per "Konami", el qual farà un joc amb els personatges més populars de les dues revistes.

- Al començament de l'especial, quan Ataru està coquetejant amb la Ranma noia, hi ha un restaurant darrere d'ells anomenat "WcDonald's". Aquesta és una referència òbvia i una paròdia de la cadena de restaurants de menjar ràpid de McDonald's.

- Quan Inuyasha diu que la seva veu és similar a la d'en Ranma, això és una broma pel fet que comparteixen la mateixa veu de l'actor del doblatge en japonès. (l'actor de doblatge de Ranma-noi en català és del doblador Marc Zanni)






Proveïdor: Majó (subministrador Aliè a la web Trobanime)
Muntador: Majó
Qualitat video: Excel·lent
Idioma: Japonès
Subtitols: Català
Tamany aproximat film: 80 Mb
Resolució: 1280x720
Format: MP4

Enllaços externs:
Opció 1 (Lcypt)


3 comentaris:

  1. En català l'Inu Yasha no el dobla en Marc Zanni. La seva veu és l'Aleix Estadella (que a Ranma dobla en Ryoga)

    ResponElimina